JUMP! SALONSCAN

Salonscan en groei.

Als kapper ben je druk op de dagelijkse werkvloer. Soms ben je zo druk dat je niet toekomt aan stilstaan bij het ondernemerschap en de groei van je onderneming. Dan is deze salonscan precies de stok achter de deur die je nodig hebt.

Daarom inventariseren wij samen met jou je ambitie op zakelijk en persoonlijk vlak.
Tevens analyseren wij de huidige situatie van jouw organisatie.

De JUMP! salonscan is een online vragenlijst, waar jij als ondernemer zelf de vragen over jouw onderneming invult. De scan is zodanig ontwikkeld dat er diverse vragen zijn over verschillende aspecten van je onderneming. Het invullen kost je maar 1.5 tot 2 uur van je tijd, een kleine tijdsinvestering dus.

Jouw Doel en het bedrijfsplan

Als je wilt scoren heb je een doel nodig. Zonder doelen kun je jaar in jaar uit keihard werken, zonder ooit succes te ervaren. Veel mensen weten wat ze niet willen: ‘Ik wil me niet zo gestresst voelen’ . Of ‘Ik wil niet zoveel moeten werken.’Of ‘Ik wil niet meer zo moe en futloos zijn.” Daar heeft het brein niets aan.

Veel mensen, teams en organisaties dolen door het leven. Ze hebben vage ideeën over waar ze naartoe willen.

Een essentieel ingrediënt om buitengewoon te presteren is dus helderheid. Dat wordt het Columbus-principe genoemd.

Helderheid begint met het stellen van de vraag: wat zou ik doen met mijn bedrijf, mijn team of mijn leven als ik zeker wist dat ik niet kon falen?

Het antwoord op die vraag is je belangrijkste einddoel: de overheersende doelstelling waar al je activiteiten op gericht zijn. De plek waar jouw grote daden beginnen.

Je volgende vraag: wat houd mijn uitzonderlijk succes in?

Nu schets je precies het beeld van je hoofddoel. Hoe ziet het er uit, ruikt, voelt, klinkt en smaakt het. Beslis op welke activiteiten moet je je focussen om je einddoel te bereiken. Kernprocessen.

Samen met jou maken we een kwartalen plan voor jouw bedrijf.

Het resultaat: je doel is helder, je methode is helder, je activiteiten zijn helder, je communicatieplan is helder en je levensplan is helder. Nu nog een ding. Je gaat topprestaties leveren!

En de gemakkelijkste en snelste manier om top prestaties te leveren is vanaf het moment dat je je einddoel helder hebt visualiseer je dat je je doel al hebt bereikt.

Maatwerk:

Je hebt je doel bepaald en samen met jou maken we een helder bedrijfsplan voor je salon.

Uniek Voor Kappers:

JUMP! is geheel gericht op de kappersbranche.

Garantie:

Resultaat Boost Van Minimaal 10% Niet goed = verlenging tot beloofde resultaten wél zijn behaald tot een maximum van 3 maanden*

Wie is de coach/trainer?
Berthy Salden

Over JUMP! management voor kappers

Jarenlange ervaring in het vak heeft ons succes en kennis gebracht. Hiermee helpen wij ondernemers ook succesvol te worden als kapperondernemer.

Een bevlogen team staat voor je klaar!

JUMP! is uniek door de combinatie van onze trainers uit de kappers-branche en de 1 op 1 coaching door mijzelf nadat ik jaren als kapper-ondernemer tot 5 salons succesvol runde. De bundeling van kennis op het gebied van financiën, personeel, marketing en bedrijfskunde is een krachtige mix waarmee we jou als kapper-ondernemer daadkrachtig kunnen helpen richting meer succes en resultaat.

Onze Business Academy leert je als onderdeel van het jaarprogramma door online en offline cursussen om meer uit je bestaande bedrijf te halen. De opgedane kennis en het ontwikkelde bedrijfsplan wordt door de maandelijkse 1 op 1 coaching geleidelijk geïmplementeerd in de organisatie. Meer inzicht, meer controle, meer klanten en meer winst. Onze leden en medewerkers zijn meer gemotiveerd en hebben meer plezier in hun werk!

Maak je samen met ons je bedrijfsplan?

Wij kijken ernaar uit,

Namens het JUMP! team,
Berthy

Wat andere ondernemers zeggen?

Femke Kurvers; KnipperZ, Hair Care For You

Een droom die uitkomt!

Van kapster naar ondernemer is toch nog steeds een andere beroep. Ik ben zo blij dat ik het wel van de daken wil en kan schreeuwen. Hoe kun je groeien? Privé maar ook zeker zakelijk. Wat een salonscan al niet voor een kapster kan betekenen. Van kapster naar ondernemer, hoe doe je dat? Van knippen en kleuren naar cijfers, berekeningen, coachen en leidinggegeven. Tja hoe dan? Niemand die het me ooit geleerd heeft. Nooit geweten op 45 jarige leeftijd dat het stellen van doelen het belangrijkste ding is.
Ik ben zo blij dat een paar jaar geleden Berthy ineens op mijn pad verscheen. Wat heb ik in 1,5 jaar veel geleerd. Zakelijk gezien is de zaak zo hard gegroeid. Samen met Berthy neem ik stap voor stap de juiste beslissingen. Op financieel vlak gaat de omzet dit jaar verdubbelen t.o.z. van 2019. Ook het team is verdubbeld naar 6 succesvolle medewerkers. En dat alles ondanks COVID.
Mijn BHAG mijn grotere doel (Zakelijk en Privé) is geschreven tijdens de 1ste lockdown. En ja mijn grote wens staat er ook in. (nu nog een geheimpje)
Samen met Berthy maar ook zeker door medetrainers binnen JUMP! zoals Wolfgang Peppmeier doorsta je groeilevels.

Karin de Boer, Karin’s Haarboutique

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit

Door deel te nemen aan JUMP! Management voor Kappers heb ik nog veel meer inzicht gekregen in mijn kapsalon. Zelfs na 30 jaar ondernemen geeft het nieuwe input. Met behulp van Berthy ben ik zelfs de cijfers leuk gaan vinden. In de eerst lockdown ben ik bij JUMP! gegaan en zo enthousiast geworden dat het lukt om te groeien en doelstellingen te halen. Het werkt echt! Berthy en Wolfgang zijn geweldige coaches die mij ondersteunen en inmiddels ook mijn team. Ook zij vinden het interessant om als team nog beter te worden en willen alleen nog maar meer leren. Daardoor is er een geweldig team spirit voor een nog succesvollere salon.

JUMP! Salonscan

49,-
eenmalig
  • Krijg door onze analyse inzicht in de situatie van jouw organisatie
  • Onderscheid je van je concurrenten
  • Maak de ondernemer in jezelf los
  • Ontdek de plek waar jouw grote daden beginnen
SALONSCAN: inclusief gezamenlijke inventarisatie van je ambitie op persoonlijk en zakelijk vlak, een analyse van de huidige situatie van je organisatie en een helder bedrijfsplan.
Investering?
Bestel de JUMP! Salonscan voor 49,- euro
Inventariseer samen met ons je ambitie op zakelijk en persoonlijk vlak.
Krijg door onze analyse inzicht in de situatie van jouw organisatie
Onderscheid je van je concurrenten
Maak de ondernemer in jezelf los.
Ontdek de plek waar jouw grote daden beginnen.

Bestel de Salonscan en krijg; meer plezier in je werk, een betere motivatie in je team en hogere inkomsten.