Wij Maken Kappers Succesvol en hun Zaak Winstgevend

Jarenlange ervaring in het vak heeft ons succes en kennis gebracht. Hiermee helpen wij ondernemers ook succesvol te worden als kapperondernemer.

Een bevlogen team staat voor je klaar!

JUMP! is uniek door de combinatie van trainers uit de kappers-branche en de coaching door de succesvolle kapper-ondernemer Berthy Salden. De bundeling van kennis op het gebied van financiën, personeel, marketing en bedrijfskunde is een krachtige mix waarmee we jou als kapper-ondernemer daadkrachtig kunnen helpen richting meer succes en resultaat.

Onze Business Academy leert je in online en offline cursussen om meer uit je bestaande bedrijf te halen. Meer inzicht, meer controle, meer klanten en meer winst. We hebben zelfs cursisten die meer plezier kregen!

Berthy Salden
Oprichter JUMP

‘Werk aan jezelf!’

Als succesvol (kappers)ondernemer had Berthy Salden samen met haar man vijf salons. Ze volgde gedurende haar carrière veel opleidingen op het vlak van ondernemerschap: cursussen bij toeleveringsbedrijven maar ook Hogere Bedrijfskunde en diverse masteropleidingen, onder meer aan Nyenrode Business Universiteit. Berthy put dan ook uit een schat aan ervaring en kennis die direct praktisch toepasbaar is in jouw onderneming.
“Ondernemers werken vaak ontzettend hard in hun zaak. ‘Waarom hou ik dan niks over?’, is een vraag die ik veel krijg. Als mentor/coach help ik ondernemers afstand te nemen en realistisch te kijken naar hun bedrijf. En vervolgens stap voor stap de uitdagingen waar ze voor staan aan te pakken. Dat leidt tot meer plezier in hun werk en een hogere winst. Mijn devies: werk niet in je zaak, maar aan je zaak. Én aan jezelf!”

>

Ontdek nu hoe jij kunt groeien met jouw kapperszaak in 2023

Meld je gratis aan voor de video en ontdek hoe jij vandaag kunt groeien met jouw kapperszaak in 2023

  Deze training is geheel kosteloos en vrijblijvend