SPECIALE VIDEOTRAINING VOOR KAPPERS

Wil Je Doorgroeien Met Jouw Kapperszaak In 2023?

Wij helpen kappers naar meer klanten en meer omzet. Bekijk een korte video waarin ik uitleg hoe wij dit dagelijks doen voor onze klanten. Wacht niet tot het te laat is en maak jouw kapperszaak klaar voor de toekomst

DE UITDAGING VAN KAPPERS

"Als het zo door gaat dan kan ik de deuren wel sluiten!"

Dit horen we dagelijks bij JUMP. Veel kappers die zich zorgen maken over de toekomst. Kijk het probleem is te tarieven zijn te laag, de kosten zijn te hoog en het is moeilijk om goed personeel te vinden en te behouden. En als jij je hier in herkent is het belangrijk dat je stappen gaat ondernemen om dit op te lossen. Anders heb je straks geen bestaansrecht met jouw kapperszaak!
DE OORZAAK VAN DIT PROBLEEM

De snel veranderende wereld waar we in zitten biedt helaas geen zonnig vooruitzicht...

Het kan zijn dat je al voor 2020 een krappe winstmarge had. En met de klap van Corona zijn de meeste kapperszaken hun buffer verloren. Daar komt ook nog eens bovenop de stijgende (energie) prijzen en alle onzekerheid en verandering in de wereld. Het is de hoogste tijd om de oorzaak van dit probleem aan te pakken.
DE CONSEQUENTIE ALS JE DIT NIET OPLOST

Je wilt toch niet dat jouw levenswerk en kapitaal verloren gaat?

Als je nu niks verandert dan heb je waarschijnlijk volgend jaar een nog grotere uitdaging. Want dat er veel gaat veranderen in kappersland is wel duidelijk. De vraag is alleen of jij gaat meebewegen. Kijk als je weet wat je moet doen dan komt het waarschijnlijk wel goed. Maar als je niet weet waar te beginnen, dan is het hoogtijd om de juiste mensen om je heen te verzamelen die jou de weg kunnen wijzen.

De Oplossing Is Dichterbij Dan Je Denkt!

Om te zorgen dat je geen kostbare tijd en geld verliest helpen we je graag verder in 3 simpele stappen om jouw kapperszaak klaar te maken voor de toekomst.

Stap 1: Bekijk video

Ontdek in een korte video hoe wij dagelijks kappers helpen om te groeien in 2023.

Stap 2: Groeikapper

Zet een goed fundament en krijg alle kennis die nodig is voor de groei van jouw zaak.

Stap 3: JUMP VIP

Ontvang de ondersteuning en begeleiding om door te groeien met jouw kapperszaak.
WIE ZIJN WIJ?

Ik ben Berthy Salden

Als succesvol (kappers)ondernemer had Berthy Salden samen met haar man vijf salons. Ze volgde gedurende haar carrière veel opleidingen op het vlak van ondernemerschap: cursussen bij toeleveringsbedrijven maar ook Hogere Bedrijfskunde en diverse masteropleidingen, onder meer aan Nyenrode Business Universiteit. Berthy put dan ook uit een schat aan ervaring en kennis die direct praktisch toepasbaar is in jouw onderneming.

Wacht niet langer en maak jouw kapperszaak klaar voor de toekomst

Meld je gratis aan voor de video en ontdek hoe jij vandaag kunt groeien met jouw kapperszaak in 2023
>

Ontdek nu hoe jij kunt groeien met jouw kapperszaak in 2023

Meld je gratis aan voor de video en ontdek hoe jij vandaag kunt groeien met jouw kapperszaak in 2023

  Deze training is geheel kosteloos en vrijblijvend