WIE BEN IK EN WIE WIL IK ZIJN?

Na de succesvolle 3 intensieve dagen door gasttrainer Danny Griffioen en de positieve reacties van de deelnemers die in het voorjaar hebben deelgenomen, gaat Danny ook in het najaar deze  training weer geven voor JUMP! management voor kappers. Danny Griffioen, sinds het voorjaar een nieuwe trainer binnen JUMP! is sinds 1994 actief in de kappersbranche als niet kapper en heeft daardoor een totaal andere kijk op de business. In zijn rol als business coach heeft hij diverse bedrijven en ondernemers begeleid naar meer structuur en een beter rendement. Veel ondernemers hebben nog nooit nagedacht over de vraag ‘Wie ben ik en Wie wil ik zijn? Ze doen vaak wat iedereen doet of wat er van ze verwacht wordt. Maar past dit bij jou, maakt dit jou gelukkig? In deze training bestaande uit drie verschillende dagen kijken we samen naar jouw basis behoefte, wie ben jij als persoon en wat past er het beste bij jou. Waar wordt jij gelukkig van? Als je doet wat jou gelukkig maakt hoef je namelijk nooit echt te werken! Tijdens deze drie dagen creëren we samen een nieuwe basis voor jou en je bedrijf. Het woord basis zegt het al, de basis is het allerbelangrijkste omdat je hier vaak op terug moet/kan vallen en omdat dit het verlengstuk is van wie jij bent als persoon. De onderwerpen die aan bod komen in deze training zijn o.a.

  • calculatie
  • marketing
  • communicatie
  • uitstraling (wie ben ik en wie wil ik zijn)
  • persoonlijke ontwikkeling

Danny is van mening dat om de kwaliteit en resultaat te kunnen waarborgen er plaats is voor maar 7 personen.

Wil jij jezelf en je bedrijf instellen op de toekomst schrijf je dan snel in.


Ja ik doe mee!

De investering voor deze training  is € 897,- voor drie dagen op locatie, in plaats van € 1097,-.

De investering per dag voor deze waardevolle training is dan maar € 299,-
Ook in drie termijnen te betalen, 3 dagen € 325,- / maand voor 3 maanden.
Doe je mee? Beslis snel er zijn maar 7 plaatsen beschikbaar!


Ja ik doe mee!

3 dagen op locatie niets online.

maandag 19 september 2022
maandag 24 oktober 2022
maandag 28 november 2022

Tijden:
9:30-10:00 uur: Ontvangst
10:00 uur:  Ochtendprogramma
12.00-13:00 uur: Pauze
13:00-17:00 uur: Middagprogramma

Locatie:
JUMP! Business Academy
Evenkamp 87, 6041 PD Roermond.
+ 31 (0) 6 307 00 117

Krijg een nog duidelijker beeld van hetgeen het beste bij jou past en hoe dit in te zetten naar structuur en succes voor de toekomst.

Ga samen met Danny in op specifieke behoeftes, jouw persoonlijke drijfveren en wat betekent succes voor jou.

  • Investeer in jezelf en anticipeer op de kansen voor de toekomst.
  • Deelname aan deze 3 dagen met unieke methoden voor structuur en succes.
  • Ook in termijnen te betalen.

3 Sessies op locatie dus niets online.

Geen voor gestoomde presentatie maar een unieke benadering door samen te brainstormen waarbij kennis en advies gebundeld wordt naar jouw persoonlijke behoefte.
De investering is: € 897,- voor drie dagen op locatie in plaats van € 1097,- voor drie dagen.

3 dagen voor maar € 299,- per dag.
Ook in drie termijnen te betalen, 3 dagen € 325,00 / maand voor 3 maanden.


Ja ik doe mee!

Dit zeggen anderen over JUMP! ​

Wie ben ik, wie wil ik zijn en ben ik gelukkig ? Nou daar ging ik dan, geen idee van wat ik kon gaan verwachten en wat er zou gaan gebeuren. Maar geen moment spijt van deze free sessies wat heeft het mijn veel gebracht zoveel nieuwe inzichten. Ik weet wie ik ben en wie ik wil zijn en ja ik ben gelukkig dacht ik. Maar wat dacht ik dat toch verkeerd ! Wat heeft het mijn gebracht ? Een totaal nieuw salon concept veel nieuwe ideeën en zelfs een verbouwing in het vooruitzicht. Dit had ik zelf niet aan zien komen. Danny heel erg bedankt voor het delen van je kennis , zonder jou en Berthy, JUMP! had ik dit niet gedurfd we zijn er nog lang niet maar we zijn zeker goed op weg.Liefs Joyce,
Joyce
Joys for hair. ‘s-Hertogenbosch
Tjee wat een eye opener… wij zijn erg onder de indruk van wat we vandaag geleerd hebben. Super. Het doet enorm veel met je. Het is helemaal top. Plannen met je stap voor stap hoe je moet beginnen en stippelen dan samen met je een plan voor de toekomst uit. En weet je het even niet… gewoon even bellen en ze staan voor je klaar. Door zo’n begeleiding kunnen we ook verder!
Sandra Vervoort
Kapsalon Totall Image, Beesel
JUMP! is geweldig om je zaak onder de loep te nemen. Het geeft je inzicht waar je sterke kanten liggen maar ook je zwakke. Je leert leuke ondernemers kennen, waardoor je tijdens een zoom-sessie ideeën en inzichten kunt delen. JUMP! is echt een warm nest en heeft mij een belangrijke meer waarde gegeven voor mijn salon. Ondernemen is avontuur maar o zo fijn om het te delen
Loes
Kapsalon Loes, Zaandam
Nu ruim een half jaar zit ik bij JUMP! En dat is het beste wat ik heb gedaan!! Berthy en haar team helpen mij om mijn bedrijf als een ondernemer te runnen. Ik kan iedereen aanraden die passie heeft voor zijn vak en het ondernemen wil leren. Word lid van JUMP! Je krijgt er geen spijt van!!!
Naomi Alberg
Momenteel volg ik het jaarprogramma bij JUMP! Heel leerzaam en ik kan het iedereen aanbevelen. Er wordt goed naar gekeken wat bij je salon maar vooral ook wat bij jezelf past. Meer inzicht in je bedrijf, structuur en rust.
Yvonne Reiter
Zojuist even gezoomd met niemand minder dan onze zorgzame Berthy Salden. Wat ben jij toch een topper! Dikke pluim voor wat jij allemaal regelt. Mijn leven is een stuk fijner met een coach in de hand; Berthy I love you!
Femke Kurvers
KnipperZ Kapsalon, Den Bosch

Krijg een nog duidelijker beeld van hetgeen het beste bij jou past en hoe dit in te zetten naar structuur en succes voor de toekomst. 3 Free Sessies op locatie dus niets online: Ga samen met Danny in op specifieke behoeftes, jouw persoonlijke drijfveren en wat betekent succes voor jou. Geen voor gestoomde presentatie maar een unieke benadering door samen te brainstormen waarbij kennis en advies gebundeld wordt naar jouw persoonlijke behoefte.

De investering is: € 897,- voor drie dagen op locatie in plaats van € 1097,- voor drie dagen.
Ook in drie termijnen te betalen, 3 dagen € 325,00 / maand voor 3 maanden.
Heb je zelf samen met Danny en de groep hard gewerkt aan deze training en de opdrachten?                                                                     Vind je het de investering waard? Zo niet, dan krijg je je geld terug!

 


Ja ik doe mee!

>

Ontdek nu hoe jij kunt groeien met jouw kapperszaak in 2023

Meld je gratis aan voor de video en ontdek hoe jij vandaag kunt groeien met jouw kapperszaak in 2023

  Deze training is geheel kosteloos en vrijblijvend