Wij zoeken Trainers!

Ben jij een ervaren ondernemer?

Ben je klaar om je ervaring te delen met onze leden?

Dan zoeken we jou!

Over JUMP! Business Academy

Wij Maken Kappers Succesvol en hun Zaak Winstgevend

Jarenlange ervaring in het vak heeft ons succes en kennis gebracht. Hiermee helpen wij ondernemers ook succesvol te worden als kapperondernemer.

Een bevlogen team staat voor je klaar!

JUMP! is uniek door de combinatie van trainers uit de kappers-branche en de coaching door de succesvolle kapper-ondernemer Berthy Salden. De bundeling van kennis op het gebied van financiën, personeel, marketing en bedrijfskunde is een krachtige mix waarmee we jou als kapper-ondernemer daadkrachtig kunnen helpen richting meer succes en resultaat.

Onze Business Academy leert je in online en offline cursussen om meer uit je bestaande bedrijf te halen. Meer inzicht, meer controle, meer klanten en meer winst. We hebben zelfs cursisten die meer plezier kregen!

Groeien met professionals bij JUMP!

Ontstaan uit de kapperswereld, maar gegroeid naar een professioneel team voor iedere ondernemer op zoek naar groei. Met vernieuwende cursussen brengen we onze leden naar een hoger niveau.

Om ons team uit te breiden zoeken we naar ervaren ondernemers, ongeacht welke branche. Om onze leden de beste kans op groei te bieden is het belangrijk dat we de juiste professionals in kunnen zetten. Groei jij met ons mee?

Door het bundelen van verschillende disciplines en door de brede algemene kennis van onze trainers hebben we inmiddels 100+ ondernemers persoonlijk geholpen. En dit kunnen er veel meer zijn.

We zoeken experts binnen JUMP! op de volgende bedrijfsgebieden; financieel management, organisatiemanagement, team management en marketing.

Door ons breed scala aan disciplines en kunde is JUMP! de enige optie voor leden die écht willen groeien met hun bedrijf. Wij willen onze kappers professioneel laten groeien! Hiervoor is JUMP! de beste!

Ons programma bestaat uit gratis whitepapers, e-books, online training, seminars, 1-0p-1 coaching, meerdaagse evenementen en een lidmaatschap. In het hart van onze dienstverlening is de vraag van het individu. Elke ondernemer is uniek en bij JUMP! is altijd ruimte voor een persoonlijke, kwalitatief hoogstaand advies.

Ben jij de professional die ons team gaat versterken?

Wat ga je doen

In de rol als Trainer bij JUMP! Business Academy ga je het volgende doen:

  • Bijdrage aan Whitepapers & E-books
  • Leiden van Online Trainingen
  • 1-op-1 coaching gesprekken voeren met leden
  • Actief promoten van JUMP! Business Academy bij Kappers en Kappersondernemers
  • Organiseren van On- en Offline Meetings

Wie Zoeken We

Voor de rol als Trainer bij JUMP! Business Academy zoeken we:

  • Minimaal 10 jaar ervaring als Kapper
  • Minimaal 5 jaar ervaring als Kapperondernemer
  • Affiniteit of kennis van het geven van trainingen
  • Relevante vaardigheden in Management, Bedrijfeconomie & Marketing
  • Communicatieve vaardigheden en Presentatie-ervaring

Ben je overtuigd dat jij de geschikte kandidaat bent?
Of heb je vragen, neem dan contact op!

Ik wil graag meer informatie

Stuur hier je gegevens in, en we nemen spoedig contact op!