Seminar ‘In Control’

Trainer    Drs. Hein van de Weijer.

Hein is sinds 1988 actief op het gebied van onder andere kappersautomatisering. Sinds 2004 is Hein directeur/eigenaar van Flexxis b.v., een bedrijf dat met een revolutionair kappersprogramma actief is in 5 Europese landen. Hein is sinds de start van JUMP! management voor kappers ook JUMP! trainer.

Seminar ‘In Control’
Neem samen met je team de controle over het succes van je salon. Met hands-on trainingen over financieel management en begeleiding zodat kennis geïmplementeerd wordt in je bedrijf.

1 dag, twee trainingen en een middagdeel oefeningen m.b.t. de opgedane kennis voor de medewerkers onder begeleiding van Berthy Salden.

Het eerste deel van het  seminar is voor zowel kapper-ondernemers als hun medewerkers. Tijdens het tweede deel van de cursusdag volgen de kapper-ondernemers de training Geld 2.

Op de ochtend  maak je je samen met je medewerkers waardevolle kennis en vaardigheden eigen. De volgende dag kun je in de salon meteen aan de slag met wat je hebt geleerd en doelgericht gaan werken aan een door jou gewenst resultaat.

Voor wie: ondernemers, managers, medewerkers.

Investering: Voor leden en hun medewerkers is deze live training een onderdeel van het programma van de JUMP! Business Academy. Je kunt tot 2 medewerkers meebrengen.
Geen investering (inclusief koffie, thee, lunch en hand-out).

Voor niet leden van de JUMP! Business Academy is de ​investering:
€ 350,- excl. b.t.w. p.ondernemer. (inclusief koffie, thee, lunch en hand-out).

Het is toegestaan 2 medewerkers mee te brengen, voor hen betaal je slechts
de kosten voor koffie/ thee en lunch € 25,- p.p. 


De ondernemers ​die besluiten lid te worden van de JUMP! Business Academy krijgen de totale investering terug. Meer info over de Business Academy tijdens de training.

De investering is inclusief:
Training,  Koffie, thee en lunch
Een hand-out ter waarde van € 20,-
Inclusief de voorbereidings- en achterafsessies.

Het programma: 
10 tot 12.30 uur:  Behind the scenes (financieel bewustzijn) door Hein van de Weijer, voor kapper-ondernemers en medewerkers.

13.30 tot 16.30 uur: Geld 2 (resultaatgerichte financiële beslissingen) door Hein van de Weijer, voor kapper-ondernemers.

13.30 tot 16.00 uur: Oefeningen m.b.t. de opgedane kennis in de ochtend, voor de medewerkers onder begeleiding van Berthy Salden.

Wat je krijgt!

Training 1: Behind the scenes
Trainer: Hein van de Weijer.

Financieel inzicht voor je hele team.
Weten je medewerkers wat er allemaal achter de schermen komt kijken om de zaak draaiend te houden? En wat er nodig is om alle rekeningen, maar ook hun salaris te kunnen blijven betalen? Deze training geeft je medewerkers op een heldere, stapsgewijze manier inzicht in de financiële aspecten van de bedrijfsvoering. Elke medewerker weet straks wat onder de streep het effect is van alles wat hij/zij doet of juist niet doet. Dat zorgt voor betrokkenheid, motivatie en een effectieve werkhouding.

Resultaat

 • Iedereen in je team weet hoeveel omzet er per dag nodig is om het bedrijf gezond te houden.
 • Je medewerkers hebben zicht op het financiële gedeelte van het bedrijf en dan met name op de (loon) kosten en opbrengsten verhouding.
 • Medewerkers weten wat erbij komt kijken om het bedrijf financieel gezond te houden.

Voor wie?
Ondernemers, managers, leidinggevenden en medewerkers.

—————-

Training 2: ‘Geld 2′
Trainer: 
Hein van de Weijer

 Wat wordt het: hopen op winst of een hoop winst?

Stel: je wil uitbreiden of een nieuwe zaak openen. Hoe hoog moeten je tarieven zijn en met hoeveel mensen ga je aan de slag? Deze en vele andere vragen komen aan bod in de training Geld 2. Aan de hand van vele praktijkvoorbeelden wordt duidelijk wat onder de streep de consequenties zijn van financiële beslissingen en beleid. Aan de hand van verschillende scenario’s en simulaties leer je beslissingen te nemen op basis van realistische ramingen. Het nattevingerwerk kan voortaan achterwege blijven!

Resultaat 

 • Beheer je financiën effectiever.
 • Je kunt op verantwoorde wijze je (eigen) berekeningen maken.
 • Je hebt de handvatten om te werken aan een financieel gezonde onderneming met 5% groei en 10% winst.

Voor wie? Ondernemers en managers.

————–

Coaching / Begeleiding: Berthy Salden.

Medewerkers maken in groepjes oefeningen  m.b.t. de opgedane kennis van de ochtend
zodat ze er in de salon  nog beter direct mee aan de slag kunnen.

13.30 tot 16.00 uur:

Voor wie: medewerkers.

Voorbereiding!
Voorafgaand aan de cursus beschrijf je kort waar jouw salon nu voor staat en hoe je dat graag over 5 jaar zou willen zien. Je wordt vooraf door ons gebeld zodat je je opdrachten van tevoren telefonisch kunt toelichten.

Opdrachten maken tijdens de bijeenkomst en kennis implementeren in je salon.
De opdrachten die je tijdens de bijeenkomst maakt en de kennis die je opsteekt zijn  praktisch en direct toepasbaar in je salon en gaan je meteen helpen om meer resultaat te behalen. We bellen je na 2 weken op om de stand van zaken m.b.t. de implementatie te bespreken.

Neem de controle over je succes in eigen hand, en schrijf je in voor het seminar ‘In control’

‘Ondernemen leuk, praktisch, resultaat gericht en gemakkelijk maken.’
Berthy Salden, oprichter JUMP!


Door op bovenstaande knop te klikken accepteer ik de algemene voorwaarden en privacy statement

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

15 06 2020

Tijd

10:00 - 16:30

Kosten

Voor leden van de JUMP! Business Academy is het Seminar een onderdeel van het programma van de Business Academy. Voor niet leden, ondernemers € 350,-, voor medewerkers betaal je alleen de kosten voor koffie / thee en de lunch € 25.-

Locatie

MW Hair & Beauty Products B.V., Koeweistraat 5, Waardenburg

Organisator

Berthy Salden
Telefoon
0630700117
Email
info@jump-mvk.nl

Leave A Comment